Gravmonumenter

Gravmonumenter og gravstein

Vakrest er det gravminnet du føler tilhørighet til. For noen er formen og materialet gitt, andre ser etter gravmonumenter noe som kan gi en personlig følelse.

Det enkle kan være det beste. Det kan også det sirlig utformede. Du skal velge det som føles riktig.

Vi har førsteklasses gravminner i alle prisklasser. Vi tilbyr også eksklusive gravminner formgitt av anerkjente, norske billedhuggere.

Håndverk

Oppussing av gravminner og tilføying av navn er arbeid som krever høy ekspertise. Vi har benyttet de samme fagfolkene i mange år. Vi garanterer førsteklasses utførelse til avtalt pris.

Et varig minne

Vi kjenner kirkegårdsvedtektene. I tillegg kommer lokale bestemmelser på den enkelte kirkegård. For eksempel kan det finnes begrensninger i forhold til størrelse på gravminnet og i forbindelse med montering av lykter, pyntegjenstander, bedplater og lignende.

Du står selv ansvarlig for gravminnet etter at det er montert. Derfor er du avhengig av at monteringen er utført fagmessig og etter gjeldende forskrifter.

Se vårt store utvalg av gravmonumenter hos våre samarbeidspartnere. 

Steinriket

Steinriket er en faghandel-kjede for produksjon og salg av natursteinprodukter. Steinriket selger alle typer bearbeidede produkter i naturstein og skifer.

 

Eide Stein

Eide Stein er Norges største bedrift innen bearbeiding av stein.

3D-visualisering av:

vistaportal andersen

Våre avdelinger